logo
Spirituele winkel De Kluizenaar
Home
FB De Kluizenaar
Workshops /consulten
Consulten
Contactformulier
Encaustic
Intuitief schilderen
Bloemen Healing
Healingavonden
Meditatie
Ma'liny
Edelstenen
Etherische olieën
Innerlijk kind
Engelen
Reiki
Dr Schussler zouten
Engelenbrief
Kundali
Belgie
Beurzen
Hermanke Wijns
Gastenboek


Bijzondere mensen bezochten onze website

   

 

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                    Vraag het aan de Engelen 

 

 Nergens is er zoveel werkloosheid als bij de engelen.  Engelen mogen niet  ingrijpen in ons  leven, maar mogen ons wel helpen als we ze om hulp vragen.

 

 Aartsengel Michael  - Blauwe straal - Aan te roepen voor bescherming

 Aartsengel Jophiel - Gele straal - Aan te roepen voor verlichting en wijsheid

 Aartsengel Chamuel - Roze straal - Aan te roepen voor Liefde

 Aartsengel Gabriel - Witte straal - Aan te roepen voor harmonie

 Aartsengel Raphael - Groene straal - Aan te roepen voor genezing 

 Aartsengel Uriel - Gouden straal - Aan te roepen voor vrede

 Aartsengel Zadkiel - Violette straal - Aan te roepen voor vrijheid


 Over het algemeen worden engelen voorgesteld als gevleugelde wezens, die  tussen de hemel  en de aarde bemiddelen, maar in feite zijn het zuiver  spirituele wezens die in elke vorm die zij  zich wensen kunnen verschijnen.

 Engelen zijn geschapen door de "Goddelijke bron" om het licht van de  schepping uit te  dragen. We kunnen ze om bijstand vragen voor alle  problemen in ons leven, en waarschijnlijk  doen we dit te weinig.
 Engelen mogen onze vrije wil niet belemmeren, maar mogen wel helpen als  we hun om hulp  vragen. Dus waarom langer wachten? Engelen kennen geen  beperking van ruimte of tijd, en kunnen zich sneller bewegen dan het licht. Ze  kunnen overal zijn, op het moment dat ze dat willen.
 Er zijn heel veel verschillende engelen, serafijnen, cherubijnen, tronen,
 vorsten, aartsengelen enz.
 Iedere Engel heeft zo zijn eigen taak, en eigen energietrilling. Veel mensen  kennen Gabriel de  boodschapper en Michael de beschermer. In elke  godsdienst zul je deze twee engelen zeker  terugvinden. 
 Buiten deze twee bijzondere engelen zijn er nog heel veel anderen die je om  hulp kunt vragen.  Er zijn zoveel namen dat we het misschien eenvoudiger  houden met gewoon te zeggen engel  van.....
 Roep een engel zijn naam steeds drie keer en vergeet hem zeker niet te  bedanken! Vraag enkel  dingen vanuit je hart want dit is de sleutel die de  engelenpoort kan openen. U kunt een  persoonlijke relatie ontwikkelen met   elk  van deze engelen en daar de vruchten van plukken in  de vorm van   bewustzijn,  inzichten, geschenken, ervaringen en inzicht in jezelf. De  eenvoudigste  manier om een band met een engel te krijgen is hem om hulp   vragen. Engelen  worden tot u aangetrokken door resonantie. Resonantie is   een specifieke  vibratie of energie  eigenschap. U zendt gevoelens,   gedachten en verlangens uit in de vorm van vibraties.  Engelen worden   aangetrokken door deze vibraties. De beste tijd voor het opbouwen van een  relatie met een engel is op een rustig moment . Neem de tijd om uw situatie   helder te  beschouwen en vraag vervolgens om hulp. Engelen willen   antwoorden en helpen. Blijf gedurende de dag waakzaam voor de invloed van   uw engel. Welke gedachten, gevoelens en  gebeurtenissen bieden informatie   met betrekking tot uw vraag?  Misschien hebt u een gesprek met iemand die   exact zegt wat u moest horen.  Misschien staat u in een boekenwinkel en valt  een boek met alles wat u hoort  te weten uit het rek. U krijgt een ingeving of   weet opeens gewoon wat uw  volgende stap moet zijn
 

 Veel succes !

 

 Engelenkaarten zijn een mooie tool voor contacten met engelen.

 Wij hebben in De Kluizenaar een heel assortiment Engelenkaarten.