logo
Spirituele winkel De Kluizenaar
Home
FB De Kluizenaar
Workshops /consulten
Consulten
Contactformulier
Encaustic
Intuitief schilderen
Bloemen Healing
Healingavonden
Meditatie
Ma'liny
Edelstenen
Etherische olieën
Innerlijk kind
Engelen
Reiki
Dr Schussler zouten
Engelenbrief
Kundali
Belgie
Beurzen
Hermanke Wijns
Gastenboek


Bijzondere mensen bezochten onze website

                                              Schrijf eens een engelenbrief

 

 

                  

 Soms heb je het gevoel dat je niet verder kunt met je leven door één of andere  reden.

 Soms heeft iets of iemand je zo'n pijn gedaan en geraakt je niet verder met je leven.

 U kunt deze dingen meestal verwerken door ze van je af te schrijven.

 Probeer het maar eens.....  Schrijf op een blad


 ( naam van de personen) ik geef je alles terug wat je mij hebt aangedaan, zoals  (alles  wat in  je opkomt zoals pijn, verdriet, tekorten, mishandelingen enz)

 Daarna de brief opbranden tot het volledig weg is, als er de dagen nadien opnieuw  iets bij je naar boven komt, schrijf dan opnieuw een brief naar deze persoon.


 Daarna het volgende gebed krachig uitspreken

 

 Mogen alle negatieve gedachten van degenen die ik ken, ouders, voorouders en  van mezelf ooit uitgesproken in het verleden, heden en in de toekomst, opgeheven  en vernietigd worden en alle gevolgen hiervan. 
 Mogen de engelen alle ballast en resten opruimen. Ik vraag de engelen dat alle  rituelen die ooit op mij gedaan zijn, alle verwensingen en vervloekingen die ooit op  mij uitgesproken zijn, op ons huis, tuin en onze voorwerpen opgeheven en  vernietigd  worden. Dat alle gevolgen hiervan opgeheven en vernietigd worden.  Mogen witte  energieën of engelen al de ballast opruimen.

 

 Ik vraag de engelen om mij te helpen mijn onderbewustzijn te zuiveren en daarin  inzichten te krijgen in wat op dit moment het meest belangrijke is. Ik vraag om  mezelf te  mogen zijn in harmonie met het hoogste bewustzijn. Mogen alle  energetische banden verbroken worden.

 

 Mag (naam van de persoon) met zichzelf geconfronteerd worden totdat ze tot  inzicht  komen en mogen hun maskers afvallen.