logo
Spirituele winkel De Kluizenaar
Home
FB De Kluizenaar
Workshops /consulten
Consulten
Contactformulier
Encaustic
Intuitief schilderen
Bloemen Healing
Healingavonden
Meditatie
Ma'liny
Edelstenen
Etherische olieën
Innerlijk kind
Engelen
Reiki
Dr Schussler zouten
Engelenbrief
Kundali
Belgie
Beurzen
Hermanke Wijns
Gastenboek


Bijzondere mensen bezochten onze website

 

                                       Ons innerlijk kind

 

 

 

 Vanaf je geboorte ben je een wezen dat afhankelijk is van je ouders.

 

 Je hoopt op liefde, warmte,  veiligheid , geborgenheid, voeding enz.  Je stapt in dit  leven als een onbeschreven blad en staat open voor de wereld om je heen.  Als je  genoeg van die warmte, liefde en geborgenheid krijgt dan groei je op in een  omgeving vol vertrouwen. Je durft dan zonder problemen een stap in de wereld te  zetten.

 

 Spijtig genoeg groeit niet ieder kind op in zo'n omgeving. Veel kinderen groeien op  in een verscheurd gezin, zonder liefde, warmte of geborgenheid. Hierdoor  ontwikkel je dan een gevoel van eenzaamheid, en de hoop op zaken als liefde  en warmte enz stop je heel diep weg in jezelf. Je gaat denken dat je niet goed  bent,  en dat je geen liefde verdient.

 

 Zodra je volwassen wordt gaat dit gekwetste innerlijke kind zich uiten. Dit kan door  overreacties, verslaving, destructief gedrag, problematische relaties en verlies van  energie.  Veel mensen zetten een muur om hun heen,  als bescherming.

 

 Leer voelen wat het innerlijke kind je te vertellen heeft. Zoek de oplossingen in  jezelf bij dat kind dat diep in je zit en hoopt op ontdekt te worden