logo
Spirituele winkel De Kluizenaar
Home
FB De Kluizenaar
Workshops /consulten
Consulten
Contactformulier
Encaustic
Intuitief schilderen
Bloemen Healing
Healingavonden
Meditatie
Ma'liny
Edelstenen
Etherische olieën
Innerlijk kind
Engelen
Reiki
Dr Schussler zouten
Engelenbrief
Kundali
Belgie
Beurzen
Hermanke Wijns
Gastenboek


Bijzondere mensen bezochten onze website

 Wij zijn geen mensen die spirituele ervaringen meemaken, maar  spirituele wezens die  een menselijke ervaring meemaken !

 

 

 

 

 

 

Ascentie en kundalini

 

Kundalini energie wordt beschreven als een energie die als een slang onderaan de ruggengraat opgerold ligt. Wanneer de energie wordt gewekt dringt zij de ruggengraat in, stijgt er langst omhoog en wordt door de persoon die de ervaring heeft waargenomen als een lichtgevende slang. Als hij eenmaal tot in het hoofd is gestegen doorboort de lichtgevende staaf hopelijk het schedeldak, dat wil zeggen, men ziet de staafvormige energie door de schedel naar buiten steken, en daarbij omhoog wijzen. Als dit gebeurt zegt men dat de persoon verlicht is. Uiteindelijk kan zo iemand heel intuitief worden en psychische krachten ontwikkelen als helderziendheid, helderhorendheid of genezende vermogens.

Chakra's worden tot leven gewekt en geactiveerd door de opstijgende kundalini energie. Kundalini is manifesterend. Het helpt ons te creeren. Zuivere creatie ontstaat als denken en voelen met elkaar in evenwicht zijn, als linker en rechterhersenhelft in balans zijn, als de kundalini onze voorhoofdchakra bereikt.

Wanneer deze energie in ons ontwaakt vinden we de eenheid met ons zelf. Kundalini opent de poorten naar onze rijkdom van innerlijke kwaliteiten.

 

 

 

 

 

 

De weg naar het doel is even belangrijk als het doel zelf. Genieten van de Reis is net zo belangrijk als het bereiken van je bestemming. Groeien doe je uiteindelijk alleen maar als je op reis bent, niet meer als je op je bestemming bent aangekomen ...