Spirituele winkel De Kluizenaar

De winkel waar mensen belangrijk zijn

Reiki,

Het japanse woord Reiki betekent letterlijk " universele levensenergie. Die energie bevindt zich overal om ons heen en heeft een voedend effect op ons lichaam, onze geest en ons gevoelsleven. Iets van de eerste dingen die Reiki voor ons doet, is het weer op gang brengen van ons zelfgenezend vermogen. Waar Reiki naartoe stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat opgelost. Daardoor geneest de ontvanger van Reiki zichzelf. Een kwaal die door ons eigen systeem is overwonnen, komt niet meer terug, omdat we niet alleen de ziekte maar ook de oorzaak ervan hebben overwonnen. Het herstelde zelfgenezende vermogen helpt je ook om beter om te gaan met jezelf. Je kunt Reiki voelen op een aantal verschillende manieren. De een voelt zijn vingers of zijn handpalmen tintelen, de andere ervaart een gevoel van warmte. Sommigen mensen voelen niets.
Het Usui systeem  kent drie verschillende graden.
De eerste graad
De blokkades die je tot dan toe verhinderen onbegrensd universele levensenergie te ontvangen en door te geven, worden door inwijdingen losgemaakt. Je leert de energie doorgeven door je handen te leggen op planten, dieren , mensen of gewoon op jezelf. Na een inwijding in de eerste graad, kan je er direkt mee aan de slag, en hoe vaker je ermee werkt , hoe sterker de levensenergie door je heen kan stromen. Een van de prachtigste kanten van Reiki is dat je het ook uitstekend voor jezelf kunt gebruiken. Jezelf Reiki geven  is een van de beste manieren om voor jezelf te zorgen; het stimuleert je gezondheid en je ontwikkeling. Koester het vermogen dat door de inwijdingen in je is ontwaakt.
De tweede graad
Tijdens de cursus voor de tweede graad leer je om Reiki te sturen naar anderen die niet lijfelijk aanwezig zijn. Daarbij maakt het geen enkel verschil of deze mensen achter de hoek wonen of aan de andere kant van de wereld. Door inwijdingen in de tweede graad neemt je kracht enorm toe. Bij een tweede graads inwijding komen we dichter bij onze bron . Naarmate we meer gebruik maken van de mogelijkheden die de tweede graad ons biedt wordt ons proces van integratie versterkt. Ook leer je reiki te sturen naar toekomstige situaties, een moeilijk gesprek, of een moeilijke beslissing.
De derde graad
De derde graad die Reiki kent is de Master graad, de graad van Reiki leraar. Het is de inwijding in die graad die iemand in staat stelt om anderen in te wijden, om bij anderen de kanalen te openen, waardoor zij universele levensenergie kunnen ontvangen en doorgeven.
U kunt bij mij terecht voor Reiki inwijdingen, en Reiki behandelingen. 

E-mailen
Bellen